RRS-Inject® Skinboosters

Dit is een behandeling waar een mix van hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren met een kleine micro injecties wordt geïnjecteerd. Met elkaar gaan deze ingrediënten de huid voeden, repareren, opvullen, verstrakken en stimuleren tegelijk. Deze behandeling kan toegepast worden op het gelaat, hals en decolleté. Zonder fillers op een natuurlijke manier een enorme huidverbetering. Wij zijn erg enthousiast over deze behandeling!

Plan online direct
je eerste behandeling in

Behandelfrequentie

  • 4-6 behandelingen met een pauze van 8-10 dagen
  • Onderhoud elke 8-12 weken een enkele behandeling om de huid te blijven stimuleren

Je begint altijd met een kuur welke bij ons in speciale behandel pakketten zijn verwerkt. Je hebt in dit pakket meteen ondersteunende producten voor thuis! De boosters stemmen we af op uw huid!

Thuisproducten

De thuisproducten werken huidvernieuwend om een goed resultaat te kunnen behalen. Je kunt na de kuur kiezen om elke 6- 8 weken een onderhoudbehandeling te ondergaan om de huid blijvend te stimuleren om collagen en elastine vezels aan te maken.

Skinboosters
door LaserCare

Zonder fillers op een natuurlijke manier een enorme huidverbetering. Wij zijn erg enthousiast over deze behandeling!

Wij staan voor echt contact

Bij LaserCare luisteren we naar jou en hoef je niet bang te zijn dat we je van alles aansmeren wat je niet nodig hebt. Alleen datgene wat jouw huid beter maakt. Voor elke behandeling nemen wij echt de tijd.

Een afspraak maken kan
via onze online agenda

Daarom kies je voor skinboosters in een van onze vestigingen:

Hoe kunnen wij helpen?

Direct 1 op 1 contact