Laser ontharen Roosendaal

De eerste voorjaars-zonnestralen schijnen de ramen binnen en zonder na te denken trek een jurkje aan. Oeps, dan kom je erachter dat je bent vergeten te ontharen. Toch maar weer die lange, warme broek aan. Of als man word je misschien onzeker van overmatig borst- of rughaar en zit je het liefst met een shirt aan op het strand. Zonde en niet nodig. Ontharen is een gedoe en je wil geen harde stoppels als resultaat. Laser ontharen is voor jou de oplossing: gemakkelijk en je hoeft je nooit meer druk te maken over ontharen. Definitief van ongewenste haargroei af met laserontharing in onze vestiging in Roosendaal.

Maak direct een afspraak

Hoe werkt laserontharing?

Met laserontharing kun je vaarwel zeggen tegen die eindeloze scheerbeurten, ongewenste haargroei en stoppels. Tenminste, als je de behandeling goed laat uitvoeren. Wij werken met de Highpower Lightsheer Diodelaser. Dit is de nummer één laser in laserontharing wereldwijd.

Deze laser zetten we op de huid en door middel van één speciale golflengte wordt het pigment van je haar snel opgewarmd. De haar en onderliggende wortel worden vernietigd. Het voelt aan als speldenprikjes, en het ene gebied is wat gevoeliger dan het andere gebied op de huid. Dit zorgt ervoor dat de haren na 14 tot 21 dagen loslaten en uitvallen. Maar voor blijvend resultaat, zijn meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld blijft het haar na vijf tot zeven behandelingen voor 80-90% definitief weg. Bij mannen ligt het gemiddelde iets hoger door de aanwezigheid van mannelijke hormonen.

Verschillende delen om te ontharen

Voor zowel dames als heren kunnen wij definitief ontharen met laser. De volgende gebieden kunnen we behandelen met laserontharing:

  • Bovenlip 
  • Kin 
  • Bikini- en stringlijn
  • Oksels
  • Onder- en bovenbenen

Voor heren kunnen we ook de wangen, baard, schouders, rug, buik en billen ontharen. 

Laser ontharen bij LaserCare

Bij LaserCare werken we met nummer één laser-ontharingsapparaat in de wereld en zijn we hierin opgeleid en gecertificeerd.

Veelgestelde vragen
over laser ontharen

Ja, onze kliniek in Roosendaal zit op de Bergrand 232. Ook hebben we vestigingen in Oss, Den Haag en Amsterdam. Via de agenda kun je een afspraak plannen of kennis maken.

Bij laser ontharen gebruiken we een lichtbron die de haar plus het haarzakje verbrandt doordat het donkere pigment in de haar de laserenergie omzet in warmte. Bij elektrisch ontharen wordt er met een steriele naald langs de haar een kleine stroompuls gegeven aan het haarzakje. Elektrisch ontharen is heel geschikt voor grijze en lichte haren, laser ontharen werkt alleen voor haren met donker pigment. Laser ontharen werkt sneller dan elektrisch ontharen, maar werkt dus niet op witte of blonde haren.

  • 4-6 weken niet harsen of epileren voor behandeling
  • 6 weken geen zon of zonnebank voor en tussen behandelingen in
  • scheren mag wel

Voor de eerste behandeling mag je minimaal vier tot zes weken niet meer harsen of epileren. Scheren mag wel, omdat dit niet de haarwortel verwijdert. Verder mag je in de behandelperiode geen gebruik maken van zonnebank of zelfbruinende producten. Vermijd de zon op het gebied om huidbeschadiging te voorkomen. 

De meeste zorgverzekeraars hebben een budget voor laserontharing en elektrisch ontharen in het gezicht vanuit de aanvullende verzekering. Laserontharing wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Raadpleeg je eigen zorgverzekering om erachter te komen welke vergoedingen voor jou gelden.

Kosten van laser ontharen Roosendaal

De kosten van laserontharen hangen af van het gebied dat je wil ontharen en de hoeveelheid. Ontharen in het gezicht begint vanaf 80 euro, bikinilijn vanaf 175 euro en onderbenen vanaf 300 euro. Tijdens de intake kunnen we hier specifieker informatie over geven. Bekijk de agenda voor een intake.

Een afspraak maken kan
via onze online agenda

Daarom kies je voor laser ontharen in Roosendaal Bij LaserCare

Wist je dat we naast laserontharing ook elektrisch ontharen, anti aging– en acne-behandelingen aanbieden? Neem contact met ons voor meer informatie en plan direct je eerste behandeling.

Hoe kunnen wij helpen?

Direct 1 op 1 contact