Huidverjonging

Wil je de tekenen van huidveroudering tegen gaan zonder fillers, dan zijn Skinboosters en medische TCA pain control peelings geschikt voor jou! Wij werken met de beste producten voor jouw huid en hebben er plezier in jou te laten stralen! Geen onzin, maar gewoon mooi resultaat!

Plan online direct
je eerste behandeling in

Huidverjonging op 3 niveaus

Drie manieren om je huid om te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke manier zonder fillers:

  • Peelings
  • micro-injecties met skinbooster cocktails
  • inwendige collageenboosters

Peelings

Voor het peelen gebruiken we onder andere de medische Easy TCA pain control welke comfortabel is voor jou tijdens de behandeling en echt hele mooie resultaten geeft. Naast deze peeling hebben we ook mildere medische peelings die minder vervelling geven. Deze intensieve peelings zorgen er voor dat jouw huid snel vernieuwd en meer nieuwe huidcellen gaat aanmaken.

Peelingschema

  • Je komt 4 keer met een tussenpose van 8 dagen in onze praktijk voor een medische peeling. Je huid ziet wat rood en zal dag 3-5 gaan vervellen. Afhankelijk van je huid is dit het enige oncomfortabele moment.
  • Thuis gebruik je twee keer per dag een speciale schuimreiniger en een dag- en nachtcrème die veilig gebruikt kunnen worden naast de peelings en nog meer resultaat geven. Overdag gebruik je de melablock om de huid te beschermen tegen UV stralen ook in de winter! Deze zijn bij de behandel pakketten inbegrepen.

Huidverjonging door LaserCare

Wil je de tekenen van huidveroudering tegen gaan? Dan zijn Skinboosters en medische TCA pain control peelings geschikt voor jou!

Micro-injecties met skinboosters

Skinboosters worden oppervlakkig in de huid geinjecteerd met micro-injecties welke niet pijnlijk zijn. Algehele verjonging en verbetering van de huidconditie is dan een feit. Bij deze therapie wordt er gewerkt met verschillende skinboosters van Skin Tech, welke allen een unieke mix bevatten met meer dan 45 werkstoffen in een medische type III injectable. Hierdoor worden de aanwezige cellen intensief gevoed waardoor collageen en elastine extra wordt aangemaakt. Hierdoor krijgt de huid een boost wat resulteert in vermindering van fijne lijntjes en de huid oogt steviger, frisser en jonger met een mooie glow. Skinboosters mogen in alle seizoenen worden uitgevoerd.   

Met een megasnelle en pijnloze injector vullen we de huid met een speciaal op uw huid afgestemde boosters welke zorgen voor een vollere huid en aanmaak van collageen en elastine. Nog nooit was huidverjonging zo effectief! En dat zonder fillers!

Skinboosterschema:

  • 4-6 sessies afhankelijk van uw huidconditie en leeftijd om de 10-14 dagen

herhalen na 6-8 maanden of een onderhoudsbehandeling om de 8-10 weken om je huid op het hoge niveau van huidverbetering te houden

Inwendige collageenboosters

Eenvoudig maar doeltreffend kun je dagelijks gehydrolyseerd collageen peptide type 1 met vitamine C en D er in verwerkt drinken om zo de goede werkstoffen daar te krijgen waar we ze hebben willen!

Wij hebben makkelijke sachets waar je dagelijkse hoeveelheid in zit. Dit is geen moet uiteraard, maar het ondersteunt de behandeling! En is tevens goed voor al je pezen, botten, spieren en gewrichten! Voor de veganisten onder ons hebben we ook een veganistische versie die doeltreffend is!

Een afspraak maken kan
via onze online agenda

Daarom kies je voor huidverjonging in een van onze vestigingen:

Hoe kunnen wij helpen?

Direct 1 op 1 contact