Acne en littekenbehandeling

Acne, pukkeltjes en puistjes wie kent het niet? Hoe onzeker je er van wordt en hoe ongemakkelijk je je er bij voelt. Wij begrijpen dat en willen je er graag mee helpen!

Plan online direct
je eerste behandeling in

Wat is acne?

Acne ontstaat door de verstopping van talgklieren en komt vooral voor op plekken waar we veel talgklieren hebben, zoals in het gezicht en op je rug. Onbehandeld kan acne ook vervelende littekens veroorzaken. Belangrijk dus om er wat mee te doen.

Voor de behandeling van acne en acnelittekens, ben je bij LaserCare aan het juiste adres. LaserCare heeft een in en uitwendige aanpak van acne die eenvoudig te volgen is afgestemd op jouw huid. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kijken we samen welke aanpak bij jou past. Je krijgt direct een advies op maat! We kunnen bijna altijd je acne sterk verminderen en voorkomen dat het je littekens geeft.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Als je aanvullend verzekerd bent krijg je vaak een huidbudget wat je mag besteden aan de behandeling van acne. Informeer bij je zorgverzekeraar wat jouw budget is.

Acne behandelingen door LaserCare

Acne, pukkeltjes en puistjes wie kent het niet? Hoe onzeker je er van wordt en hoe ongemakkelijk je je er bij voelt. Wij begrijpen dat en willen je er graag mee helpen!

Hoe gaan wij te werk?

  • Je komt 4 keer met een tussenpose van 8 dagen in onze praktijk voor een medische peeling. Deze peeling wordt afgestemd op jouw huidtype.
  • Thuis gebruik je twee keer per dag een speciale schuimreiniger en een dag- en nachtcrème die veilig gebruikt kunnen worden naast de peelings en een sterke anti-acne werking hebben.
  • Inwendig gaan we een voedingssupplement adviseren die je talgproductie en ontstekingsreactie gaan verminderen.

Wij werken uitsluitend met medische producten welke bewezen goede resultaten geven. 

Een afspraak maken kan
via onze online agenda

Daarom kies je voor een acne behandeling in een van onze vestigingen:

Hoe kunnen wij helpen?

Direct 1 op 1 contact