Melasma en pigmentvlekken

Speciaal voor mensen met pigmentproblemen hebben we het Benebellum concept. Dit zijn speciale peelings en producten die er voor gaan zorgen dat de afwijkende pigmentatie wordt behandeld

Plan online direct
je eerste behandeling in

Het behandelingstraject

Melasma en pigmentvlekken:

  • 2 peelings met een tussenpose van 4 weken, deze worden gecombineerd met soft needling met een speciale TX solution die de melasma of pigmentvlekken stevig aanpakt.

Pigmentvlekken en huidverjonging:

  • 4 peelings nodig met een tussenpose van 4 weken.

Laat het product je overtuigen

Uiteraard begrijpen we dat het lastig is om meteen aan te nemen dat dit daadwerkelijk gaat werken.  Je begint 6 weken voor jouw eerste behandeling met verzorgingsproducten die jouw huid voorbereiden op de peelings. Tijdens deze periode zie je al een duidelijke verbetering. Het resultaat geeft jouw het bewijs dat het echt werkt.

Maak een afspraak voor een intake gesprek en laat de producten jou overtuigen van het feit dat dit werkt! Uiteraard kunnen we jou nog veel meer vertellen over dit geweldige concept, maar resultaten zeggen meer zonder jou te belasten met allerlei thermen over werkstoffen en waarom dit werkt. Het geeft resultaat en dat is wat jij wil!

Peelings
door LaserCare

Speciaal voor mensen met melesma en pigmentproblemen

Een overvloed aan ervaring

Onze praktijk heeft 4 vestigingen en bestaat al ruim 20 jaar. Er is ruime ervaring aanwezig om jou goed te kunnen helpen. We durven wel te zeggen dat wij een betrouwbare partner zijn voor jouw huid. Twijfel je? Neem dan eens een kijkje naar ons werk.

Bekijk ons werk

Een afspraak maken kan
via onze online agenda

Daarom kies je voor een behandeling in een van onze vestigingen:

Hoe kunnen wij helpen?

Direct 1 op 1 contact