Laser ontharen Den Haag

Ingegroeide haren, scheerbeurten waar maar geen einde aan komt en benen die aanvoelen als schuurpapier door de stoppels. Ontharen is een flinke klus waar je niet altijd zin en tijd voor hebt. Laserontharing is dan voor jou de oplossing. Geen gedoe meer met botte scheermesjes, urenlang gedoe in de badkamer en altijd een gladde huid. Je kunt bij ons laser ontharen in Den Haag of een van onze andere vestigingen.

Maak direct een afspraak

Hoe werkt laserontharing?

Een laser wordt op de huid gezet. Met gebruik van een speciale golflengte wordt het pigment van je haar snel opgewarmd. De haar en onderliggende wortel worden vernietigd. Het voelt als een speldenprik. Dit zorgt ervoor dat de haren na 14 tot 21 dagen loslaten en uitvallen. Maar voor blijvend resultaat, zijn meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld blijft haar na vijf tot zeven behandelingen voor 80-90% definitief weg.

Verschillende delen om te ontharen

Definitief vaarwel zeggen tegen ongewenste haargroei? Voor zowel dames als heren kunnen wij definitief ontharen met laser. De volgende gebieden kunnen we behandelen met laserontharing:

  • Bovenlip 
  • Kin 
  • Bikini- en stringlijn
  • Oksels
  • Onder- en bovenbenen

Voor heren kunnen we ook de wangen, baard, schouders, rug, buik en billen ontharen. Het gemiddelde aantal behandelingen bij heren ligt iets hoger door de mannelijke hormoonspiegel.

Laser ontharen bij LaserCare

Bij LaserCare werken we met nummer één laser-ontharingsapparaat in de wereld en zijn we hierin opgeleid en gecertificeerd.

Veelgestelde vragen
over laser ontharen

Ja, onze kliniek in Amsterdam zit op de Hygiëastraat 8. Ook hebben we vestigingen in Oss, Roosendaal en Den Haag. Via de agenda kun je een afspraak plannen of kennis maken.

Wij gebruiken de Highpower Lightsheer Diodelaser. Dit is de nummer één laser om te ontharen wereldwijd. Deze laser is medisch gecertificeerd.

Bij laser ontharen gebruiken we een lichtbron die de haar plus het haarzakje verbrandt doordat het donkere pigment in de haar de laserenergie omzet in warmte. Bij elektrisch ontharen wordt er met een steriele naald langs de haar een kleine stroompuls gegeven aan het haarzakje. Elektrisch ontharen is heel geschikt voor grijze en lichte haren, laser ontharen werkt alleen voor haren met donker pigment. Laser ontharen werkt sneller dan elektrisch ontharen, maar werkt niet op witte of blonde haren.

  • 4-6 weken niet harsen of epileren voor behandeling
  • 6 weken geen zon of zonnebank voor en tussen behandelingen in
  • scheren mag wel

 

Voor de eerste behandeling mag je minimaal vier tot zes weken niet meer harsen of epileren. Scheren mag wel, omdat dit niet de haarwortel verwijdert. Verder mag je in de behandelperiode geen gebruik maken van zonnebank of zelfbruinende producten. Vermijd de zon op het gebied om huidbeschadiging te voorkomen.

De meeste zorgverzekeraars hebben een budget voor laserontharen en elektrisch ontharen in het gezicht vanuit de aanvullende verzekering. Laserontharing wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Raadpleeg je eigen zorgverzekering om erachter te komen welke vergoedingen voor jou gelden.

Kosten van laser ontharen Den Haag

De kosten van laserontharen hangen af van de grootte van het gebied dat je wil ontharen. Ontharen in het gezicht begint vanaf 80 euro, bikinilijn vanaf 175 euro en onderbenen vanaf 300 euro. Tijdens de intake kunnen we hier specifieker informatie over geven. Neem daarom direct contact met ons op.

Een afspraak maken kan
via onze online agenda

Waarom kiezen voor laser ontharen in Den Haag bij Laser Care?

Wist je dat we naast elektrisch ontharen ook laserontharing, anti aging– en acne-behandelingen aanbieden? Neem contact met ons voor meer informatie en plan direct je eerste behandeling. 

Hoe kunnen wij helpen?

Direct 1 op 1 contact