Q-Med Yag Laser bij LaserCare

Verwijdert:
- Tatoeages
- Foutieve Permanent Make-up
- Pigmentvlekken
- Ouderdomsvlekken


Weg met je tatoeage
De Q-Med Yag Laser is ideaal voor het verwijderen van tatoeages met o.a. donkere inkt. De laserstraal maakt van de grote stukken pigment die zich in de tatoeage bevinden minuscule kleine stukjes. Een deel van deze overgebleven kleine deeltjes pigment worden tijdens het helingsproces afgestoten, de restanten worden door je eigen celmetabolisme opgeruimd. Rood, oranje en geel kan ook eenvoudig worden verwijderd met een speciaal daarvoor ontwikkelde lens.

De kleur groen vergt meer behandelingen en is moeilijker te verwijderen dan andere kleuren.

Na de behandeling vormt zich een korst op het behandelde gebied, hiermee dient men voorzichtig om te gaan! Tevens 10 dagen geen zon, niet aan het korstje krabben of trekken omdat dit een litteken zou kunnen veroorzaken. De huid geneest vanzelf. U krijgt van ons een speciale sachet crème mee om dagelijks 3 maal aan te brengen. Dit bevordert het genezingsproces. Voor een mooi resultaat zijn er voor het verwijderen van tatoeages gemiddeld 4-10 behandelingen nodig.

Foutieve Permanent Make-up
De Q-Med Yag laser is dankzij de speciaal daarvoor ontwikkelde lens wel toepasbaar voor het verwijderen van foutieve Permanent Make-up. Dit in tegenstelling tot andere Yag lasers. Er zijn al meer dan 1000 vrouwen geholpen door verkeerde wenkbrauwen weg te laseren zonder de nog aanwezige haartjes te verliezen. Tevens foutief geplaatste lipliners kunnen worden verwijderd met deze techniek. Er zijn gemiddeld 2-4 behandelingen nodig voor een mooi resultaat.

Pigment- en ouderdomsvlekken
Het verwijderen van pigment- en ouderdomsvlekken is vaak met 2-4 behandelingen te realiseren voor zowel het gelaat als lichaam. Na de behandeling ontstaat er een korstje wat er met 4-6 dagen vanzelf afvalt, hierdoor wordt de nieuwe huid zichtbaar. Pigment- en vooral ouderdomsvlekken geven een ouder uiterlijk aan de handen en het gelaat. Veel mensen verbazen zich dan ook over het verjongend effect wat bereikt wordt met het verwijderen van deze vlekjes.

Kosten
Per klein consult € 75,- (per behandeling)
Per groot consult € 150,- (per behandeling

Bijvoorbeeld:
Voor 2 kleine pigmentvlekjes of één tatoeagepuntje volstaat een klein consult.
Voor een gemiddelde tatoeage, meerdere pigmentvlekjes en permanent Make-up verwijdering is een groot consult nodig.

Voor pigmentvlekjes bij volledige handen, armen, gelaat of grotere tatoeages kunnen we u een prijsopgave doen tijdens het intakeconsult.