!QMS MediCosmetics

!QMS geeft vrouwen eindelijk wat zij verwachten van een medisch bewezen huidverzorgingconcept. Een mooie, jonge en gezonde huid zonder chirurgische ingreep. In combinatie met zuurstoftherapie tijdens de behandeling het geheime recept van vele sterren zoals Madonna!!

Wat is !QMS
Achter het succes van !QMS Medicosmetics staat de chirurg, biochemicus en internationaal erkend specialist op het gebied van esthetische chirurgie, Dr.med.Schulte. In zijn studie naar snelle wondgenezing ontdekte hij de verjongende werking van zijn reeds door vele plastisch chirurgen erkende concept.
Het !QMS Medicosmetics Anti-Aging gezichtsbehandelingsysteem voor huidregeneratie is tot op heden uniek in zijn werking. Het werd ontwikkeld met als doel de huid te verstevigen, het vochtgehalte te herstellen en de huid te verjongen.

Hoe werkt het?
Onder de beschadigde huidoppervlakte, die getekend is door rimpels en onreinheden, bevindt zich eigenlijk een nieuwe en frisse huid. Allereerst beginnen de !QMS fruitzuren de afgestorven huidcellen af te breken, zonder de huid te verdunnen waardoor deze nieuwe huid zichtbaar wordt. Door dit proces kan de huid nu collageen opnemen. Niet het collageen wat men terugvindt in allerlei veelbelovende potjes in de winkel maar het unieke gepatenteerde collageen van QMS, zogenaamde vloeibare huid, dat zo bewerkt is dat het klein genoeg is om daadwerkelijk door de huid heen te dringen daar waar collageen nodig is.

!QMS collageen verbetert de volledige huidstructuur, vermindert rimpels zowel in de breedte als in de diepte en zorgt voor een vertraagde huidveroudering. Met de jaren verharden onze collagene vezels zich namelijk en vertraagt het celvernieuwingsproces aanzienlijk. De huid begint ook collageen te verliezen, daar de huid dit steeds minder aanmaakt. De vochtigheid en elasticiteit van de huid neemt af, waardoor deze er ouder uit gaat zien en rimpeltjes gaat vertonen.
Collageen is dus de belangrijkste factor om de huid jong te houden en hierbij kan alleen het !QMS collageen optimale hulp bieden. !QMS collageen is identiek aan ons eigen collageen en staat daarom voor een natuurlijke hoogstaande kwaliteit.
!QMS is het meest ultieme medische huidverzorgingsysteem dat we kennen en geeft de huid een eerlijke kans om verder te gaan daar waar andere producten geen werking hebben.

QMS producten, door het Internationaal Comité erkend, onderscheiden zich door hun uiterst hoog percentage aan actieve werkstoffen (82%) en de unieke combinatie van hoog geconcentreerde fruitzuren* en natuurlijk collageen*.
Deze gepatenteerde QMS succesformule maakt het mogelijk het verouderingsproces in de huid te vertragen en de vocht- en vetbalans weer te herstellen.

*Fruitzuren gaan ons collageen beschermen tegen vrije radicalen en voorkomen dat dit kostbaars weer afgebroken wordt. !QMS zorgt dus niet alleen voor de (weder)opbouw van ons collageen, het beschermt deze ook tegen negatieve invloeden van buitenaf. Deze unieke combinatie, de uiterst hoge concentratie aan actieve werkstoffen en het gepatenteerde zuiver lichaamseigen collageen maken !QMS zo uniek.

De exclusieve en verjongende huidverzorging, ontwikkeld door en voor het revolutionaire verzorgingsgamma Quick Medical Skinformula, onderscheidt zich in bijzondere mate van de gekende standaard behandelingen.

Tijdens de eerste behandeling leggen we u duidelijk uit wat het stappenplan is voor uw huid om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van dit unieke concept. Niets is verplicht, alles is mogelijk!

Wie een QMS kuur ondergaat, ontdekt een geheel nieuwe manier van revolutionaire huidverzorging.


Overzicht !QMS Behandelingen

· QMS Acné ITEM tabs € 59,00 (45 minuten)
Diepgaande reiniging van het gelaat, behandeling met actieve fruitzuren, mini handmassage, zuivere collageen, algenmodellage (afdruk huid - gepersonaliseerd advies), I.T.E.M. TAB masker (vochtbalans), schouder- en nekmassage, aangepaste huidverzorgende crème.

· QMS Neo-tissuedermie € 89,00 (75 minuten)
Exclusieve huidverjongende en zeer diepgaande gelaatsbehandeling.
Meest effectieve en intensieve behandeling tegen rimpels en huidveroudering.
Brengt vocht en vethuishouding in balans en vernieuwt het weefsel.


Diepgaande reiniging van het gelaat, behandeling met actieve fruitzuren, mini handmassage, zuivere collageen, algenmodellage (afdruk huid - gepersonaliseerd advies), diepgaande versteviging en lifting van de huid (co-lectine), wellnessfoam vliesmasker (balans vethuishouding), schouder- en nekmassage, aangepaste huidverzorgende crème.

U zult overtuigd zijn van de werking van !QMS
Al direct na uw eerste behandeling is een duidelijk resultaat waarneembaar.